SmartScore 64 Pro

€ 449,00

Product in het kort:

Er is geen snellere manier om gedrukte muziek te importeren in uw computer

SmartScore 64 Pro

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Scan, bewerk en transponeer uw muziek in een mum van tijd en zonder enige beperking op het gebied van aantal balken of pagina's. Notatie, zangteksten en overige teksten en bijschriften worden met hoge precisie geïnterpreteerd en omgezet naar een bewerkbaar notenbeeld. Een accuraatheid tot 99+% * is hierbij haalbaar.
Verwerk koor partijen, band arrangementen, opera's, musicals, instrumentale solo partijen of volledige orkest partituren. Druk het resultaat af of sla het op als PDF bestand, MusicXML (export naar Finale), MP3 audio betand en dat alles in slechts een paar minuten. Uw werk ziet er niet alleen perfect uit, maar klinkt daarnaast ook nog eens natuurgetrouw tijdens het afspelen.

SmartScore 64 is een onmisbare tool voor transcribers, arrangeurs, docenten en iedereen die met muzieknotatie bezig is. Muziek exporteren naar een ander muzieknotatie programma, zoals Finale, is uiteraard mogelijk, maar veel standaard bewerkingen kunt u ook direct in SmartScore doen.

De Pro-versie heeft geen limitaties en bevat alle functies die ook in de overige versies beschikbaar zijn. Scan bladmuziek direct of bewerk bestaande PDF files van het internet.

Probeer het zelf:  


* resultaten kunnen variëren afhankelijk van de kwaliteit van het origineel en de kwaliteit van de scan.Bent u in het bezit van Finale of PrintMusic en wilt u SmartScore 64 Pro aanschaffen?

Profiteer dan van 50% korting!.. KLIK HIER

Extra informatie

Model Professional
Besturingssysteem: Windows XP of hoger (Windows 10 compatible)
MacOS 10.5 of hoger (Catalina compatible)
Activerings informatie Na aanschaf ontvangt u per e-mail uw activatiegegevens en serialnummer. In dezelfde e-mail staan duidelijke instructies en downloadlinks om SmartScore op uw computer te installeren.