SmartScore 64 Pro Finale/PrintMusic deal

Normale prijs: € 449,00

Special Price € 239,00

Product in het kort:

Speciale deal voor gebruikers van Finale of PrintMusic. Vul uw Finale of PrintMusic serienummer in en profiteer van maar liefst 210 euro korting op de reguliere prijs.

SmartScore 64 Pro Finale/PrintMusic deal

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

* Verplichte velden

Normale prijs: € 449,00

Special Price € 239,00

Details

Scan, bewerk en transponeer uw muziek in een mum van tijd en zonder enige beperking op het gebied van aantal balken of pagina's. Notatie, zangteksten en overige teksten en bijschriften worden met hoge precisie geïnterpreteerd en omgezet naar een bewerkbaar notenbeeld. Een accuraatheid tot 99+% * is hierbij haalbaar.
Verwerk koor partijen, band arrangementen, opera's, musicals, instrumentale solo partijen of volledige orkest partituren. Druk het resultaat af of sla het op als PDF bestand, MusicXML (export naar Finale), MP3 audio betand en dat alles in slechts een paar minuten. Uw werk ziet er niet alleen perfect uit, maar klinkt daarnaast ook nog eens natuurgetrouw tijdens het afspelen.

SmartScore 64 is een onmisbare tool voor transcribers, arrangeurs, docenten en iedereen die met muzieknotatie bezig is. Muziek exporteren naar een ander muzieknotatie programma, zoals Finale, is uiteraard mogelijk, maar veel standaard bewerkingen kunt u ook direct in SmartScore doen.

De Pro-versie heeft geen limitaties en bevat alle functies die ook in de overige versies beschikbaar zijn. Scan bladmuziek direct of bewerk bestaande PDF files van het internet.

Probeer het zelf:  


* resultaten kunnen variëren afhankelijk van de kwaliteit van het origineel en de kwaliteit van de scan.

Extra informatie

Model Professional
Besturingssysteem: Windows XP of hoger (Windows 10 compatible)
MacOS 10.5 of hoger (Catalina compatible)
Activerings informatie Na aanschaf worden de licentiegegevens van uw Finale product ter goedkeuring gecontroleerd. Vervolgens ontvangt u per e-mail uw SmartScore activatiegegevens en serialnummer. In dezelfde e-mail staan duidelijke instructies en downloadlinks om SmartScore op uw computer te installeren.