Band-In-A-Box UltraPak Mac

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 499,00

Product in het kort:

Intelligent automatisch begeleidingsprogramma UltraPak versie

Band-In-A-Box

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Band-In-A-Box
€ 499,00

DetailsWat is Band-in-a-Box?

Band-in-a-Box is een intelligent automatisch begeleidingsprogramma voor je multimedia computer. Je kunt luisteren naar en meespelen met allerlei song ideeën en van "niets" tot "iets" komen in zeer korte tijd metBand-in-a-Box als jou eigen achtergrond band. 

Eenvoudig te gebruiken!
Het is een kwestie van akkoordsymbolen invoeren (b.v. C, Fm7 of C13b9), een muzikale stijl kiezen en Band-In-A-Box doet de rest. Er worden automatisch professionele arrangementen gegenereerd met piano, bas, drums, gitaar, strijkers of blazers in ontelbaar veel stijlen en optioneel met live opgenomen audiotracks via RealTracks en RealDrums.


En dat is niet alles...

Band-in-a-Box is a krachtig en creatief compositie gereedschap voor het onderzoeken en ontwikkelen van muzikale ideeën met onmiddellijke terugkoppeling. Door de jaren heen zijn vele functies toegevoegd aan Band-in-a-Box waaronder Notatie, Piano Rol, Lyrics/Tekst, Melodie Partijen, Harmonisatie, de StijlMaker en de StijlKeuze. De Solist en de Melodist zijn populaire "intelligente" functies. De Solist genereert professionele kwaliteit solo’s over elke akkoord progressie, Band-in-a-Box kan "soleren als een professional" in honderden stijlen. De Melodist kan songs creëren vanuit klad met akkoorden, melodieën, intro’s, solo’s en zelfs een originele titel. (Je zult nooit te kort aan ideeën hebben om een song te schrijven.) 
2022 box

Krachtige pro audio functies...
Met zowel MIDI als digitale audio functies, is Band-in-a-Box voor Windows® het perfecte gereedschap voor het creëren, afspelen en opnemen van je muziek met MIDI, live vocals en live instrumenten. Band-in-a-Box kan ook je live opname bewerken met DirectX audio effecten. Zijn ingebouwde TC Helicon audio harmonisaties veranderen een audio partij in meerdere harmonisatie partijen of veranderen en corrigeren een partij in de mode "Melodie Toonhoogte Volgen". Deze industrie leidende audio harmonisaties omvatten ook "toonhoogte stijlen" - vibrato en "scooping" effecten voor realistische vocale stijlen. Probeer eens instellingen zoals Crooner, Klassieke Rock, Broadway of Operationele Tenor - er zijn meer dan 30 voorgedefinieerde vocale stijlen meegeleverd.

Je kunt je afgeronde creatie afdrukken met herhalingen en einden, DC markeringen en coda’s of het opslaan als een grafisch bestand om te publiceren op het web of om te e-mailen naar een vriend. En als je klaar bent om anderen je compositie te laten horen, kun je het direct op een audio CD branden. Of je kunt je compositie opslaan als een Windows Media Bestand of in andere gecomprimeerde formaten voor een kant-en-klaar Internet bestand.. Met Band-in-a-Box kun je van een blanco akkoordschema tot een compleet song arrangement komen, inclusief bladmuziek en een volledig geproduceerd audio bestand zonder tussendoor het programma te verlaten. 
Dat is waarom muzikanten, studenten en liedschrijvers uit de hele wereld zeggen dat het Band-in-a-Box programma een "must" is voor iedereen die muziek maakt.  

 

 

Meegeleverd met de UltraPak edition:

- Band-in-a-Box
- Meer dan 2500 RealTracks
- Meer dan 175 Super MIDI tracks
- Meer dan 2000 MIDI styles
- Meer dan 300 MIDI Soloists
- Meer dan 200 MIDI Melodists
- 98 Artist Performances
- Meer dan 1000 loops
- 21 Nature Sounds en Percussie loops
- Band-In-A-Box Video tutorial Pak

Dit product wordt geleverd als download

Heeft u reeds een oudere versie van Band-In-A-Box? Klik hier voor upgrades...

U heeft wellicht ook interesse in de volgende producten:

Band-In-A-Box Audiophile edition Mac

Band-In-A-Box Audiophile edition Mac

€ 729,00