Band-In-A-Box Audiophile ed. Mac

€ 749,00

Product in het kort:

Intelligent automatisch begeleidingsprogramma, AudioPhile edition

Biab 2017 box

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

 • Biab 2017 box

Details

Wat is Band-in-a-Box?
Band-in-a-Box is een intelligent automatisch begeleidingsprogramma voor je multimedia computer. Je kunt luisteren naar en meespelen met allerlei song ideeën en van "niets" tot "iets" komen in zeer korte tijd met Band-in-a-Box als je achtergrond band. Over de hele wereld maken muzikanten, studenten en liedschrijvers muziek en hebben ze plezier met Band-in-a-Box.

En dat is niet alles...

Band-in-a-Box is a krachtig en creatief compositie gereedschap voor het onderzoeken en ontwikkelen van muzikale ideeën met onmiddellijke terugkoppeling. Door de jaren heen zijn vele functies toegevoegd aan Band-in-a-Box waaronder Notatie, Piano Rol, Lyrics/Tekst, Melodie Partijen, Harmonisatie, de StijlMaker en de StijlKeuze. De Solist en de Melodist zijn populaire "intelligente" functies. De Solist genereert professionele kwaliteit solo’s over elke akkoord progressie, Band-in-a-Box kan "soleren als een professional" in honderden stijlen. De Melodist kan songs creëren vanuit klad met akkoorden, melodieën, intro’s, solo’s en zelfs een originele titel. (Je zult nooit te kort aan ideeën hebben om een song te schrijven.) 
  

 

2017 boxKrachtige pro audio functies...

Met zowel MIDI als digitale audio functies, is Band-in-a-Box voor Windows® het perfecte gereedschap voor het creëren, afspelen en opnemen van je muziek met MIDI, live vocals en live instrumenten. Band-in-a-Box kan ook je live opname bewerken met DirectX audio effecten. Zijn ingebouwde TC Helicon audio harmonisaties veranderen een audio partij in meerdere harmonisatie partijen of veranderen en corrigeren een partij in de mode "Melodie Toonhoogte Volgen". Deze industrie leidende audio harmonisaties omvatten ook "toonhoogte stijlen" - vibrato en "scooping" effecten voor realistische vocale stijlen. Probeer eens instellingen zoals Crooner, Klassieke Rock, Broadway of Operationele Tenor - er zijn meer dan 30 voorgedefinieerde vocale stijlen meegeleverd. Afdrukken, versturen en "branden" van je muziek...

 Je kunt je afgeronde creatie afdrukken met herhalingen en einden, DC markeringen en coda’s of het opslaan als een grafisch bestand om te publiceren op het web of om te e-mailen naar een vriend. En als je klaar bent om anderen je compositie te laten horen, kun je het direct op een audio CD branden. Of je kunt je compositie opslaan als een Windows Media Bestand of in andere gecomprimeerde formaten voor een kant-en-klaar Internet bestand.. Met Band-in-a-Box kun je van een blanco akkoordschema tot een compleet song arrangement komen, inclusief bladmuziek en een volledig geproduceerd audio bestand zonder tussendoor het programma te verlaten. 

Dat is waarom muzikanten, studenten en liedschrijvers uit de hele wereld zeggen dat het Band-in-a-Box programma een "must" is voor iedereen die muziek maakt.  

  

 
Band-in-a-Box 2018 voor Mac®

Er zijn enkele opwindende nieuwe functies in Band-in-a-Box 2018. We hebben de GUI opnieuw ontworpen, met een geweldige "look and feel" en veel nieuwe tijdbesparende functies toegevoegd. Nieuwe Gereedschapsbalken, Song/Stijl gebieden, op-het-scherm mixer, opnieuw ontworpen AkkoordSchema methandgeschreven "echt" uitziende akkoord fonts en meer. Je kunt nu je eigen RealTracks maken – we noemen deze UserTracks – en je kunt ze gebruiken als elke RealTracks. Eenvoudig opnemen je spel (in elke DAW), samen met enkele BB songs, plaats in de UserTracks map en klaar is Kees! Er is een handigeInstant Voorbeeld van stijlen, RealTracks en RealDrums zodat je ze snel kunt beluisteren om de beste te kiezen voor je song. Loops ondersteunen nu Acidized Loops, zodat tempo/akkoord grondtoon informatie automatisch is. Je kunt nu Band-in-a-Box horen zingen, met ingebouwde ondersteuning toegevoegd voor de populaire online vocal synth "Sinsy". Alles kan nu harder zijn – een nieuwe Master Volume laat je volumes versterken van alle songs met één instelling.
 

De AudioPhile edition bevat:

  • Band-in-a-Box® 2018
  • Meer dan 2,500 RealTracks AIFF files
  • Meer dan 175 MIDI SuperTracks
  • Meer dan 2,000 MIDI Styles Sets
  • Meer dan 300 MIDI Soloists.
  • Meer dan 200 MIDI Melodists.
  • 21 Nature Sounds en Percussion Loops
  • 1,000 Dubstep, Modern and Top 40 Loops
  • 98 Artist Performances
  • Band-in-a-Box Video Tutorial PAK
  • Band-in-a-Box® MIDI Songs & Lessons PAK: 25 MIDI add-ons for Band-in-a-Box, including the Essential Riffs and Phrases Series, Fakebooks, complete Master Solos Series, CopyMe, Duets, Novelty Piano Riffs, Country Guitar Solos, and Folk Songs.

De AudioPhile edition wordt geleverd op een USB 3.0 Harddisk. Niet beschikbaar als download.

Extra informatie

Model EverythingPak (MAC)
Besturingssysteem: Mac OS X 10.6 of hoger.
Intel Processor.
Minimaal 512 MB RAM
Scherm resolutie: 1024x768 oof hoger
Activerings informatie Nee