SmartScore 64 Songbook Finale/PrintMusic deal

Normale prijs: € 219,00

Special Price € 149,00

Product in het kort:

Speciale deal voor gebruikers van Finale of PrintMusic. Vul uw Finale of PrintMusic serienummer in en profiteer van maar liefst 70 euro korting op de reguliere prijs.

SmartScore 64 Songbook Finale/PrintMusic deal

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

* Verplichte velden

Normale prijs: € 219,00

Special Price € 149,00

Details


Transponeer, print en beluister songs onder het genot van slechts 1 kop koffie. Zie hoe hoe gitaar akkoorddiagrammen en akkoord symbolen automatisch worden bijgewerkt wanneer u een andere toonsoort instelt. Kies een ritme-style en laat de automatische drum kit uw song begeleiden. Zin om mee te zingen? dat kan, met Karaoke View.

Scan, bewerk en transponeer praktisch iedere PDF die u op internet kunt vinden. Notatie, zangteksten en overige teksten en bijschriften worden met hoge precisie geïnterpreteerd en omgezet naar een bewerkbaar notenbeeld. Een accuraatheid tot 99+% * is hierbij haalbaar.
Verwerk koor partijen, band arrangementen, opera's, musicals, instrumentale solo partijen of volledige orkest partituren. Druk het resultaat af of sla het op als PDF bestand, MusicXML (export naar Finale), MP3 audio bestand en dat alles in slechts een paar minuten. Uw werk ziet er niet alleen perfect uit, maar klinkt daarnaast ook nog eens natuurgetrouw tijdens het afspelen.

De Songbook-versie is identiek aan de Pro-versie, behalve dat het aantal balken per systeem maximaal 3 mag zijn (b.v. piano + zang).

Probeer het zelf:  


* resultaten kunnen varieren afhankelijk van de kwaliteit van het origineel en de kwaliteit van de scan.

Extra informatie

Model Songbook
Besturingssysteem: Windows XP of hoger (Windows 10 compatible)
MacOS 10.5 of hoger (Catalina compatible)
Activerings informatie Na aanschaf worden de licentiegegevens van uw Finale product ter goedkeuring gecontroleerd. Vervolgens ontvangt u per e-mail uw SmartScore activatiegegevens en serialnummer. In dezelfde e-mail staan duidelijke instructies en downloadlinks om SmartScore op uw computer te installeren.