MakeMusicErvaar het ultieme muzieknotatie programma, met volledige controle over elk aspect van het notebeeld én spectaculaire geluidsweergave dankzij de Garritan geluiden. Finale bundelt ongeëvenaarde flexibiliteit, kracht en eenvoud. (adviesprijs Eur. 399,-*)

Bekijk Finale versies>>*Academic versieDe eenvoudigste en snelste manier om uw bladmuziek te creëren, af te spelen en te printen. Voor een zeer betaalbaar bedrag heeft u een stuk software in handen waarmee een ieder eenvoudig en snel uit de voeten kan. Het programma is eenvoudig te leren en u zult versteld staan van de professioneel ogende resultaten. (adviesprijs Eur. 129,-)

Meer informatie>>

 

 Finale NotePad is de gratis introductie tot muziek notatiesotware uit de Finale familie... laat u inspireren en download 'm vandaag nog! Importeer ook MIDI of MusicXML bestanden en zet deze om naar prachtige bladmuziek.

Download GRATIS>>

 
Finale, PrintMusic en NotePad bieden het beste en meeste complete notatieproduct voor iedere prijsklasse en functionaliteit. En het leuke is...u kunt altijd overstappen naar een groter pakket.