SmartScore 64 MIDI

€ 59,00

Product in het kort:

Scannen & Afspelen. Verander bladmuziek of PDF bestanden in afspeelbare MIDI files

SmartScore 64 MIDI

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Scan en speel af! Van bladmuziek naar MIDI in enkele seconden. Scan meerdere paginas bladmuziek of gebruik een PDF bestand als basis. In een handomdraai wordt het notenschrift omgezet van papier naar een bewerkbare en afspeelbare MIDI file. Bekijk en bewerk gelijktijdig de MIDI data in zowel de notatie weergave als de bekende Piano Roll of MIDI event list. Exporteer uw MIDI file naar talloze andere software en hardware, zoals Garageband(R), Cubase, Cakewalk, Logic, Mixcraft of keyboards/worksations waarmee MIDI files afgespeeld kunnen worden van  bekende merken zoals Roland en Yamaha.

De MIDI-versie scant 4 balken per systeem. Kan niet printen en exporteren naar MusicXML, Geen herkenning van (zang)tekst, TAB of percussie. 

Probeer het zelf:  * resultaten kunnen varieren afhankelijk van de kwaliteit van het origineel en de kwaliteit van de scan.

Extra informatie

Model MIDI
Besturingssysteem: Windows XP of hoger (Windows 10 compatible)
MacOS 10.5 of hoger (Catalina compatible)
Activerings informatie Na aanschaf ontvangt u per e-mail uw activatiegegevens en serialnummer. In dezelfde e-mail staan duidelijke instructies en downloadlinks om SmartScore op uw computer te installeren.