PrintMusic 2014 (NL)

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 129,00

Product in het kort:

De eenvoudigste en snelste manier om bladmuziek te creëren, af te spelen en te printen.

PrintMusic 2014

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • PrintMusic 2014
  • PrintMusic 2014 screenshot

* Verplichte velden

€ 129,00

Details

pm logo

PrintMusic® stelt iedere muzikant in staat om snel en eenvoudig muziek te creëren of aan te passen en het resultaat toont niet alleen professioneel, maar klinkt ook nog eens goed. Zodra de noten in PrintMusic zitten kunt u transponeren, bewerken, arrangeren om zo uw creatieve ideeën om te zetten in gedrukte bladmuziek of PDFs. Verder kunt u uw muziek ook delen als MP3 audio, MIDI, MusicXML én met andere producten van MakeMusic… waaronder het gratis programma Finale NotePad®.

 

screenshot

Met PrintMusic kunt u als muzikant volledig ensembles tot 24 balken creëren, losse instrument partijen maken en direct luisteren naar het resultaat. Noten invoeren kan op tal van manieren: via een scanner, de muis en MIDI. Kies voor een handgeschreven stijl of juist voor professionele druk kwaliteit. Verder kunt u VST/AU plug-ins aansturen voor een ongeëvenaarde geluidsweergave en kunt u grafische bestanden zowel importeren als exporteren. 

Het resultaat kunt u uiteraard afdrukken via de printer, opslaan als PDF, opslaan als mp3 bestand (audio) of MusicXML zodat u kunt uitwisselen met andere programma’s. 

Van de makers van Finale®, ’s werelds meest betrouwbare & professionele muzieknotatie pakket, is PrintMusic het betaalbare alternatief voor arrangeurs, componisten, docenten, dirigenten, studenten en iedere muzikant die zijn of haar muziek wil delen met de wereld.
bladmuziek

 


Finale PrintMusic 2014(.5) Systeem eisen:

WINDOWS®: Vista/Windows 7/ Windows 8 / Windows 10, Intel® Core™ 2 Duo, AMD Athlon™, of betere processor.
MACINTOSH®: OS X 10.7-10.11, Intel® Core™ 2 Duo processor of beter.

=LET OP: OSX 10.12 SIERRA (of hoger) WORDT NIET ONDERSTEUND=

BEIDE: 800 X 600 minimale monitor resolutie. 2 GB  RAM, (meer is aanbevolen). 700 MB hard disk ruimte.

OPTIONEEL: MIDI input and/or playback device, printer, scanner.

AUTORISATIE: MakeMusic stelt de eis dat de software binnen 30 dagen na installatie moet worden geautoriseerd op uw computer.

LICENTIE: MakeMusic geeft de koper van een Finale PrintMusic toestemming voor een enkele installatie voor persoonlijk gebruik op één besturingssysteem, op één computer. Ook 5-user labpack licentie, informeer dan aub per mail naar de upgrade mogelijkheden.