16-09-2016
Belangrijk nieuws voor NotePad gebruikers met een Mac (en Windows):

 

Het nieuwe besturingssystem van Apple, MacOS Sierra (10.12) staat gepland om te worden gelanceerd op dinsdag 20 september 2016. De week daarvoor heeft Apple de z.g. “gold master version” vrijgegeven voor test doeleinden. MakeMusic heeft bevestigd dat de nieuwe versie van Finale, Finale 2014.5 en Finale 2014d goed werken (weliswaar met een paar kanttekeningen) in deze nieuwe OS versie. Dit geld ook PrintMusic 2014.5 en 2014.

Helaas kan Finale NotePad niet langer worden geïnstalleerd op deze nieuwe OS en zal niet goed functioneren op systemen die geupgrade worden. De fabrikant heeft Apple op de hoogte gesteld van deze problemen, echter verwacht men niet dat Apple hier nog iets aan zal veranderen.

Wij raden Apple gebruikers van Finale NotePad daarom aan ofwel uw Mac niet te upgraden naar Sierra óf om over te stappen naar een Finale versie die wél compatible is.

Om u als NotePad gebruiker tegemoet te komen, bieden we nu tijdelijk meer dan 50% korting op PrintMusic en betaalt u geen Eur. 129,- maar slechts Eur. 59,95. Ondanks dat NotePad voor Windows verder prima werkt, vinden we het wel zo eerlijk om ook Windows gebruikers te laten profiteren van deze aanbieding.

Om PrintMusic te bestellen gaat u naar http://www.hacomusic.nl/printmusic-2014.html Voeg toe aan uw winkelwagen en geef als kortingscode SIERRA

Deze aanbieding loopt af op maandag 17 oktober 2016 om 23:59 

 

 

 

 

 

Heeft u nog vragen? bel of stuur een mail.