PrintMusic 2014 NL UPGRADE

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 39,00

Product in het kort:

Heeft u nu een oudere versie van PrintMusic (2011, 2010 of eerder) stapt u hiermee over naar versie 2014.

PrintMusic 2014 upgrade

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • PrintMusic 2014 upgrade

* Verplichte velden

€ 39,00

Details

pm logo

PrintMusic® stelt iedere muzikant in staat om snel en eenvoudig muziek te creëren of aan te passen en het resultaat toont niet alleen professioneel, maar klinkt ook nog eens goed. Zodra de noten in PrintMusic zitten kunt u transponeren, bewerken, arrangeren om zo uw creatieve ideeën om te zetten in gedrukte bladmuziek of PDFs. Verder kunt u uw muziek ook delen als MP3 audio, MIDI, MusicXML én met andere producten van MakeMusic… waaronder het gratis programma Finale NotePad®.

screenshot

Met PrintMusic kunt u als muzikant volledig ensembles tot 24 balken creëren, losse instrument partijen maken en direct luisteren naar het resultaat. Noten invoeren kan op tal van manieren: via een scanner, de muis en MIDI. Kies voor een handgeschreven stijl of juist voor professionele druk kwaliteit. Verder kunt u VST/AU plug-ins aansturen voor een ongeëvenaarde geluidsweergave en kunt u grafische bestanden zowel importeren als exporteren. 

Het resultaat kunt u uiteraard afdrukken via de printer, opslaan als PDF, opslaan als mp3 bestand (audio) of MusicXML zodat u kunt uitwisselen met andere programma’s. 

Van de makers van Finale®, ’s werelds meest betrouwbare & professionele muzieknotatie pakket, is PrintMusic het betaalbare alternatief voor arrangeurs, componisten, docenten, dirigenten, studenten en iedere muzikant die zijn of haar muziek wil delen met de wereld.
bladmuziekNieuw in PrintMusic 2014:
Heeft u momenteel een oudere PrintMusic versie? hier een greep uit de vernieuwingen in versie 2014... 

 

Beheer eenvoudig uw instrumenten met de Partituur Manager. PrintMusic nu over de Partituur Manager waarmee alle attributen van de partituur in één overzichtelijk venster zijn samengebracht. Zo kunt u direct zien welk instrument aan een balk is toegewezen, of het een transponerend instrument is en of er een bepaalde notatiestijl is gekozen. Uiteraard zijn al deze zaken direct in dit scherm aan te passen voor optimale controle. Maakt u van een fluitpartij een klarinetpartij zal de Partituur Manager autoatisch het juist instrument laten klinken en ook de juiste transpositie kiezen.
 
sleutel Verander halverwege een maat van sleutel. U kunt vanaf nu midden in een maat van sleutel wisselen, voorheen kon alleen aan het begin van een maat.
rest Slimme toevallige tekens en rusten bij meerdere lagen. Rusten van dezelde lengte en toevallige tekens bij unisono noten in meerdere lagen worden nu autoamtisch maar één keer weergegeven. U kunt ook kiezen om toevallige tekens die in laag één worden gebruikt automatisch te gebruiken in de andere lagen.
hide Verberg eenvoudig balken. Het is nu mogelijk om eenvoudig balken aan het oog te onttrekken, voor het hele muziekstuk óf voor slechts een deel. U kunt ook PrintMusic met een druk op de knop lege balken laten verbergen. De verborgen balken nemen vervolgens geen ruimte meer in beslag in de partituur waardoor de overige balken automatisch opnieuw gepositioneerd worden.
mixer Vernieuwde interface. De "look & feel" zijn dankzij de vernieuwde interface helemaal van deze tijd.
file Nieuw bestandsformaat. Ontwikkeld voor optimale compatibiliteit, zodat u uw muziek nog eenvoudiger kunt delen. Bestaande PrintMusic bestanden worden automatisch geconverteerd naar het nieuwe formaat waarna u de vraag krijgt of u het bestand wilt opslaan in het nieuwe formaat. U kunt ook uw documenten exporteren naar het ouder 2012 formaat zodat u uw muziek eenvoudig kunt delen met Finale 2012 producten. Voor de uitwisseling naar oudere versies, zoals bijvoorbeeld PrintMusic 2010 kunt u gebruik maken van MusicXML.
range Bereik controle. PrintMusic weet van ieder instrument het uiterste bereik en zal aangeven wanneer een noot buiten het bereik van het instrument ligt. Vooral bij blaasinstrumenten hangt het maximale bereik ook samen met het niveau/leeftijd van de muzikant. Er zijn daarom drie niveaus in te stellen; beginner, gevorderd, vergevorderd.
beat Verbind flexibele tekens aan tellen. Voorheen werden flexible tekens aan maten verbonden (net als Speelwijze aanduidingen) waarbij een dun lijntje het punt aangeeft waarmee het teken is verbonden. Er kan nu zowel verbonden worden aan een maat, een tel of een rechter maatstreep. Dit heeft invloed op de positionering van (de)crescendo tekens, trillers, 8va, horizontale haakjes en lijnen. Bij de conversie van bestaande documenten naar het 2014 bestandsformaat zullen deze tekens automatisch worden verbonden met de dichtstbijzijne tel en hun oorspronkelijke postitie behouden.


En meer...!


Finale PrintMusic 2014(.5) Systeem eisen:

WINDOWS®: Vista/Windows 7/ Windows 8 / Windows 10, Intel® Core™ 2 Duo, AMD Athlon™, of betere processor.
MACINTOSH®: OS X® 10.7-10.11, Intel® Core™ 2 Duo processor of beter.

=LET OP: OSX 10.12 SIERRA (of hoger) WORDT NIET ONDERSTEUND=

BEIDE: 800 X 600 minimale monitor resolutie. 2 GB  RAM, (meer is aanbevolen). 700 MB hard disk ruimte.

OPTIONEEL: MIDI input and/or playback device, printer, scanner.

AUTORISATIE: MakeMusic stelt de eis dat de software binnen 30 dagen na installatie moet worden geautoriseerd op uw computer.

LICENTIE: MakeMusic geeft de koper van een Finale PrintMusic toestemming voor een enkele installatie voor persoonlijk gebruik op één besturingssysteem, op één computer. Bent u in bezit van een 5-user labpack licentie, informeer dan aub per mail naar de upgrade mogelijkheden.