Finale 25 Academic

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 399,00

Product in het kort:

De ultieme top op het gebied van muzieknotatie software. Educatieve prijs (voor particulieren, scholen, instanties, docenten, studenten, theologische instellingen etc.)

Finale 25

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

 • Finale 25
€ 399,00

Details

Noteren is vooruit zien - naar het moment van uitvoering... en verder. Of u nu een eenvoudige oefening uitschrijft of een complete orkest partituur, Finale helpt u om uw muzikale ideeën eenvoudig om te zetten in een prachtig notenbeeld en het resultaat snel te kunnen delen met anderen.

Net als u kijkt Finale 25 vooruit dankzij tal van technologische veranderingen in de kern van Finale. Zo is het programma nu volledig 64-bit, is de Apple® OS X® ondersteuning verder geoptimaliseerd, is er een nieuwe audio engine aanwezig en is het bestandsformaat geheel opnieuw geschreven zodat vanaf nu forward én backward compatibility mogelijk is. Zo bent u dus klaar voor meer flexibiliteit in de toekomst.

 

Focus op creativiteit, niet op techniek.

Als de inspiratie toeslaat, zorgt Finale voor de technische details zodat u zich kunt focussen op het creatieve proces. Leg uw ideeën zo snel mogelijk vast - zonder obstakels, zonder oponthoud.

 

Uw muziek op úw manier

U kunt in een handomdraai maten verplaatsen, toonsoorten of sleutels wijzigen en tientallen bewerkingen uitvoeren om uw ideën vast te leggen, te arrangeren, te perfectioneren en op papier af te drukken.
Finale geeft zelfs creatieve input als u dat wenst, van het automatisch harmoniseren van melodiën tot het aangeven van het maximale toonbereik van specifieke instrumenten (voor verschillende niveau's.

Noten invoer, keus genoeg.

De keuze is aan u, inspelen via een MIDI klavier, de muis, het toetsenbord. Ook importeren van MIDI-files, MusicXML en tal van andere bestandsformaten behoort tot de mogelijkheden. 

Neem de toekomst in handen... met Finale 25

Laat u verbazen

Geluidskwaliteit maakt het verschil. Met Finale krijgt u een uitgebreide selectie digitale geluiden uit de sets Garritan Personal Orchestra, Jazz & Big Band, Concert & Marching Band en World Instruments libraries. Finale bevat tevens geluiden van Tapspace Virtual Drumline.

Wat u ZIET is een orkest, wat u HOORT zijn de geluiden van Garritan Personal Orchestra.

 


 

Adrukken maar...

Met Finale creëert u eenvoudig de perfecte afdruk. Of u nu een eenvoudig stukje lesmateriaal maakt, een complete orkestpartituur componeert óf creatieve wegen bewandelt die nog niet begaan zijn, met Finale maakt u wat u wilt.

Perfecte bladmuziek

Personificeer uw muziek naar uw eigen stijl en smaak. Van muziek fonts tot akkoordsymbolen, van maatsoort aanduidingen tot spatiering, van zangteksten tot percussie notatie... hoe het eruit komt te zien bepaalt u zelf.

Kies simpelweg een Document Style vanuit Finale’s Setup Wizard en Finale handelt alle details af. Tenzij u iets naar uw eigen hand wilt zetten, uiteraard staat Finale dit ook toe.

Uw muziek is zo uniek als uzelf. Nu kan uw muziek er ook zo uniek uitzien als het klinkt. Alleen Finale biedt u de flexibiliteit om alles te kunnen creëren wat er in u opkomt.

Bron van creativiteit

Finale bevat honderden aanpasbare werkbladen voor muziekeducatie doeleinden. Produceer in een handomdraai oefeningen, puzzels en vraagstukken voor algemene muziekleer, gehoortraining, muziektheorie, compositie, arrangeren en jazz improvisatie.

Of u nu schrijft voor beginners:

Music for Beginning Students

… of gevorderde studenten met harmonische analyse helpt:
Music for Beginning Students

… u beschikt over het gereedschap en de bronnen die u nodig heeft om uw studenten te onderwijzen en te inspireren. Verder is er nog de Exercise Wizard waarmee u meer dan 50.000 oefeningen kunt maken voor complete ensembles.

 

Systeem eisen:

Windows®

 • Windows 7/8/10 (64-bit required)
 • Intel®  Core™ 2 Duo processor of AMD Athlon™ processor (Intel®  i3 of AMD Athlon™ II X2 of hogen aanbevolen)
 • 600MB hard drive ruimte benodigd voor de software

Macintosh®

 • OS X®  10.10/10.13
 • Intel®  Core™ 2 Duo processor of beter (Intel®  i3 processor of beter aanbevolen)
 • 700MB hard drive ruimte benodigd voor de software

Voor beide geldt:

 • USB Port of Internet verbinding voor downloadversie
 • 800X600 minimale monitor resolutie (1366×768 of hoger aanbevolen)
 • Minimaal 2 GB RAM, 4 GB of meer aanbevolen
 • 2GB hard drive ruimte is benodigd voor Garritan®  sounds

Optioneel

 • MIDI interface
 • MIDI input en/of weergave apparaat
 • Printer
 • Geluidskaart met ondersteuning van DirectSound® , WASAPI, of ASIO™ voor weergave van VST sounds in Windows.