Hit'n'Mix Infinity

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 339,00

Product in het kort:

Hit'n'Mix Infinity
Download

Hit'n'Mix Infinity Download

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Hit'n'Mix Infinity Download
  • Bevat innovatieve tools zoals Audioshop met Draw Sound, Replace Sound en Chord Creator
  • Deep-edit individuele noten, harmonischen & ruis in een intuitieve piano-roll style interface
  • Deep-edit individuele harmonischen in Note Editor en verwijder ongewenste ruis in Noise Removal
  • Schrijf je eigen RipScripts of download scrips van andere gebruikers om Infinity onbeperkt uit te beiden

* Verplichte velden

€ 339,00

Details

Hit'n'Mix Infinity is een nieuw standalone “Atomic Audio Editor” platform van de firma Hit’n’Mix. Deze software biedt een unieke benadering van het bewerken van audio, waarbij bestaande audio wordt ontleed in individuele componenten: frequentie, amplitude en boventonen.

Dit maakt het mogelijk om van bestaande tracks de toonhoogte, amplitude en vele andere componenten individueel te bewerken zonder de beperkingen die een reeds afgemixte audio file normaal heeft. Dit is ideaal voor wanneer u wilt remixen, repareren, arrangeren etc. Zo kunt u kunt bijvoorbeeld van een bestaande stereo mix van een liedje de zangstem isoleren en daar realistisch klinkende harmonie partijen (2e/3e stem) bij genereren door de zangstem te kopieren en de toonhoogte te manipuleren.Dit is slecht één voorbeeld van de revolutionaire mogelijkheden van Infinity.
Wat doet Hit 'n' Mix Infinity?

U kunt uw bestaande audio track laden in Infinty waarna deze wordt geanalyseerd en wordt omgezet naar een bewerkbaar geheel... vergelijkbaar met een MIDI editor. Vanaf dat moment kunt u van alles met de individuele audio nootjes doen. Denk aan het herstellen van een foute noot in een opname. De timing aanpassen van de zangpartij of melodie, tranponeren, harmoniseren, maar ook noten verlengen/verkorten of een bepaald instrument vervangen door een compleet ander instrument behoort tot de mogelijkheden.


Python

Voor de echte programmeurs onder ons kunnen er ook custom-made RipScripts worden gemaakt op basis van Python.Dit opent een hele nieuwe wereld aan opties en mogelijkheden, denk aan speciale ruidonderdrukking scripts of scripts waarmee akkoorden kunnen worden gegenereerd op basis van de content van de audio. Een aantal voorbeeld scripts worden meegeleverd, maar u kunt ook zelf oneindig experimenteren. 

Systeemeisen:
macOS 10.10+ / Windows 7/8/10 (64-bit)
Minimum: 2 Core 2.5GHz processor, 6 GB RAM
Aanbevolen: 6+ Core HT (Hyper-Threading) processor, 12+ GB RAM