Finale 2014.5

Finale 2014.5 is nu gratis beschikbaar voor alle Finale 2014 gebruikers.

Finale 2014.5 bevat nieuwe functies, bug fixes en gemoderniseerde broncode. Dit zorgt er ondermeer voor dat Finale 2014.5 compatible is met de laatse versie van Windows 10, maar nu ook met Mac OS X El Capitan.

Nieuwe functies o.a.:

- SmartMusic accompaniments kunnen nu worden opgeslagen met VST/AU instrument geluiden, waaronder de ingebouwde Garritan sounds
- Het herschikken van balken is nu zeer eenvoudig snel
- Verbeterde ondersteuning voor MusicXML en EPUB formaten
- Optie op automatisch een dubbele maatstreep voor een toonsoortwijziging te creëren
- SmartScore X2 Lite scan software met daarin vele verbeteringen tenopzichte van zijn voorgangers

Alle plug-ins in deze update zijn gemoderniseerd en velen zijn daarbij ook verbeterd, zoals FinaleScript, Global Staff Attributes, Latin Percussion, TG Tools Lite, Band-in-a-Box Auto-Harmonizing en meer. De helpfunctie in Finale is ook op de schop gegaan waardoor er makkelijker kan worden gezocht naar antwoorden en daarbij is de compatibiliteit met bijvoorbeeld mobiele apparaten geoptimaliseerd. (Zodat u bijvoorbeeld de documentatie op uw iPad kunt openen terwijl u Finale op uw computer gebruikt) In deze update zijn tevens meer dan 120 bugs gerepareerd aan de hand van uw input als gebruiker. 

Finale 2014.5 is een geheel nieuwe, aparte installatie die naast uw huidige Finale 2014 zal worden geïnstalleerd. 

Ondanks dat vooral de Mac gebruikers in afwachting waren van deze update (i.v.m. El Capitan compatibiliteit) zijn er voor zowel Windows gebruikers als Mac gebruikers zeer veel nuttige verbeteringen doorgevoerd.

Update nu naar Finale 2014.5, het is gratis! <GA NAAR DE  DOWNLOAD INSTRUCTIE PAGINA>


Heeft u nog Finale 2012 of een oudere versie van Finale? stap dan nu over en bestel de upgrade naar Finale 2014.5