Finale 27 upgrade

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 119,00

Product in het kort:

Finale 27 upgrade, heeft u Finale 26 of ouder? stap nu over!

Finale 27 upgrade

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

 • Finale 27 upgrade

* Verplichte velden

€ 119,00

Details

Muziek zoals jij het ziet...


De missie van de makers van Finale is altijd geweest om serieuze muziek professionals een platform te bieden waarmee op een efficiënte en gebruiksvriendelijke manier perfecte bladmuziek kan worden geproduceerd. In Finale 27 wordt deze missie voortgezet met een aantal nieuwe functies die verbeteringen brengen in o.a. het delen van content, verfijnde workflow, verbeterde audio weergave en diverse bug-fixes. Visualiseer en creëer muziek zoals jij het ziet. 

Vast een kleine greep uit de nieuwigheden....

 • Advanced sharing functionality
 • Standard Music Font Layout (SMuFL) support
 • Playback improvements
 • MusicXML 4.0
 • Quality-of-life updates and bug fixes


Om voor deze upgrade in aanmerking te komen heeft u een geldig serienummer/licentienummer nodig van een oudere versie van Finale ( 26 / 25 / 2014 / 2012 / 2011 etc.) Voor sitelicense/multi-user licenties maken wij graag een upgrade-offerte op maat, mail hiervoor naar info@hacomusic.nl

Deel op jou manier

Finale is al sinds jaar en dag het meest vooraanstaande programma voor het creëren van bladmuziek, het delen van deze muziek was echter niet altijd eenvoudig. Met Finale 27 is dit verleden tijd. Bovenop de standaard opties voor het delen van muziek die sinds vorig jaar in het SmartMusic platform beschikbaar zijn gekomen, komen daar in Finale 27 een aantal zeer krachtige functies bij.

In Finale 27 kunt u:

 • Direct muziek delen en uploaden zonder Finale te verlaten.
 • Bewaar en beheer uw uploads op een centrale plek die overal vandaan bereikbaar zijn.
 • Stel uw ontvangers in staat de muziek die u met ze deelt direct af te spelen, samen met nieuwe online begeleidings en studeer hulpmiddelen van SmartMusic.

Delen in Finale is meer dan alleen maar een nieuw product of service; het is een ware revolutie in de manier waarop u connectie maakt met andere muzikanten zodat uw muziek kan worden verzonden, gestudeerd en uitgevoerd op de meest efficiënte wijze. 

Wilt u alvast proeven van de mogelijkheden van muziek delen, studeren en afspelen via SmartMusic ? Maak nu een gratis SmartMusic account aan en u bent nu al vast klaar om te gaan delen zodra v27 er is.

Nieuw in Finale v27: ondersteuning voor Standard Music Font Layout (SMuFL).

Wat is SMuFL ? SMuFL-lettertypen organiseert muzikale karakters in een universele standaard lay-out, zodat elk notatieprogramma weet waar elk muzikaal symbool in het lettertype kan worden gevonden. Dit maakt het gemakkelijker om samen te werken met mensen die andere muzieknotatiesoftware gebruiken, en maakt het ook veel gemakkelijker om het muzieklettertype in uw document te wijzigen. Dit opent onder andere een hele nieuwe wereld van verbeteringen aan de workflow.

Er zijn bijna tien keer meer tekens toegevoegd aan Finale's standaard muzieklettertype, waardoor het minder vaak nodig is om eigen symbolen te maken. Om deze verbeteringen te realiseren is Finale niet alleen geschikt gemaakt voor het gebruik van SMuFL-lettertypen, de huidige lettertypes waarop u al tientallen jaren vertrouwt - Maestro, Broadway Copyist, Jazz, Engraver, samen met een nieuw toegevoegd handgeschreven lettertype - zijn uitgebreid naar de SMuFL standaard.

Bovendien is Finale de enige muzieknotatiesoftware die zowel SMuFL- als niet-SMuFL-lettertypen toestaat. Met deze nieuwe functie wordt Finale v27 de koploper in het gezamenlijk creëren van moeiteloos leesbare muzieknotatie.

Finale v27 wordt gelanceerd met een uitgebreide revisie van de instrumentendatabase. Finale zet de details over elk instrument meteen goed in zonder enige handmatige invoer. Dit minimaliseert de kans dat u helemaal geen geluid hoort bij het afspelen van uw document.
Verder uitgebreide en verbeterde ondersteuning voor een breed scala aan drums en percussie. Daarnaast worden automatisch de best mogelijke geluiden geselecteerd tijdens het afspelen via de meegeleverde Garritan Instruments for Finale sample library.

MusicXML 4.0

Finale 27 is compatible met het geheel nieuwe MusicXML 4.0 format. Voor wie nog niet bekend is met MusicXML... Dit het hét universele bestandsformaat voor het uitwisselen van bladmuziek. Zoals .mp3 is geassocieerd met het uitwisselen van audio bestanden, is MusicXML de eerste keuze voor wie wil samenwerken met gebruikers van notatiesoftware van andere fabrikanten.

Voor een compleet overzicht van alle verbeteringen die in het MusicXML 4.0 bestandsformaat zijn doorgevoerd bezoek deze website.

Bij iedere release van Finale streven de makers er naar om het pakket nóg krachtiger te maken dan zijn voorgangers door het toevoegen van omvangrijke nieuwe functionaliteiten. Daarnaast worden er ook kleinere probleempjes aangepakt die zich in de loop van jaren hebben verzameld en soms voor veel onnodige frustratie kunnen zorgen. Aan de hand van feedback van gebruikers zoals u zijn een groot aantal van deze kleine onvolkomenheden uit de weg geruimd, Zo zijn o.a. de Tool pallet pictogrammen beter leesbaar gemaakt, zijn er verbeteringen doorgevoerd in de interpretatie van sommige Human Playback styles icm swing en blijft de cursor in beeld bij het navigeren in Speedy Entry wanneer u naar de volgende pagina gaat. Dit is uiteraard slechts een greep.

Al deze kleine dingen bij elkaar zorgen voor een soepele workflow, minder frustaties en in het algeheel een betere beleving waardoor uw creatieve process zo min mogelijk wordt verstoord. 

Systeem eisen:

Windows 

Finale 27 voor Windows® 

 • Windows 8 of 8.1/Windows 10 (alleen 64-bit)
 • 4 GB RAM minimum
 • 1280x800 minimale monitor resolutie
 • Internetverbinding voor het downloaden van de installatie bestanden en voor het autoriseren van de licentie
 • 1 GB hardeschijf ruimte benodigd voor de software en nogeens 8 GB benodigd voor Garritan Instruments for Finale
 • ASIO, DirectSound, of WASAPI audio support
apple

Finale 27 voor Macintosh® 

 • macOS 10.14 Mojave/10.15 Catalina / 11 Big Sur / 12 (Monterey) / 14 (Sonoma)
 • 4 GB RAM Minimum
 • 1280x800 minimale monitor resolutie
 • Internetverbinding voor het downloaden van de installatie bestanden en voor het autoriseren van de licentie
 • 1 GB hardeschijf ruimte benodigd voor de software en nogeens 8 GB benodigd voor Garritan Instruments for Finale
 • CoreAudio of ASIO audio support