Earmaster Cloud (400 Credits)

€ 2.499,00

Product in het kort:

De ideale oplossing voor het onderwijzen van gehoortraining en het direct lezen van bladmuziek.

Earmaster Cloud (400 Credits)

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Extra functies in deze Cloud versie:

- Maak zelf een reeks lessen, oefeningen of tests voor uw leerlingen.
- Maak oefeningen met uw eigen melodiën. (voor melodisch dictee, direct van blad zingen, na spelen van melodiën)
- Melodie editor voor het creëren van oefenmateriaal: 4-stemmig koor, polyphonische melodiën, etc.
- Importeer melodiën vanuit uw favoriete notatie software in MusicXML formaat (bv. Finale) en gebruik die in uw Earmaster 7 lessen.
- Beheer gebruikers en klassen.
- Gedetailleerde statistieken van resultaten van leerlingen.
- Druk de resultaten af of exporteer naar een CSV bestand.
- Cloud synchronisatie van de resulaten, opdrachten studenten licenties.Hoe werkt het?

1. Bestel als school Earmaster Cloud Credits (kijk hieronder voor meer info)

2. Creëer een school account waaraan u de gebruikers kunt toevoegen. Ga eerst naar cloud.earmaster.com om uw EarMaster Cloud credits te verzilveren, creëer dan eenmalig een admin-account voor uw school, voeg gebruikers toe (handmatig, maar u kunt ook een studentenlijst uploaden), hou het aantal credits in de gaten en voeg naar behoeft steeds credits toe aan uw account.

3. Download EarMaster voor Mac, PC of iPad Elke gebruiker die u toevoegd aan het EarMaster Cloud account van de school krijgt een e-mail met de persoonlijke inloggegevens en downloadlinks naar de versie voor Mac, Windows of iPad. 

4. Opdrachten en resultaten worden autoatisch gesynchroniseerd. Lessen, opdrachten en toetsen worden allemaal veilig opgeslagen in de Cloud en automatisch gesynchroniseerd via het internet tussen de computers van de docenten en de studenten. Zodra een student een opdracht heeft voltooid komen de resultaten direct beschikbaar voor de docent.


Wat kost het?

EarMaster Cloud wordt verkocht in de vorm van Credits die u vervolgens kunt verzilveren in uw EarMaster Cloud school account.

10 credits staan voor 10 gebruiker gedurende 365 dagen (1 jaar).
Dit systeem is echter flexibel en werkt in twee richtingen... 10 credits staan dus ook voor 20 gebruikers gedurende een half jaar óf 5 gebruikers geduren 2 jaar.

Zolang er credits beschikbaar zijn in uw account kunt u zoveer gebruikers toevoegen als u wilt, er is geen limiet. Als een school account zonder credits komt te zitten wordt de licentie (tijdelijk) gedeactiveerd. U kunt dan kiezen om meer credits aan te schaffen om de licentie weer te activeren. Op deze manier zou u er zelfs voor kunnen kiezen om voldoende credits voor de komende jaren aan te schaffen.

Naast de zeer flexibele en eerlijke manier van licenceren is Earmaster Cloud zeer betaalbaar:

Credit packs - bespaar tot 45%:
20 credits - 149€ (7.45€ per credit)
100 credits - 499€ (4.99€ per credit)
400 credits - 1499€ (3.75€ per credit)
1000 credits - 2999€ (2.99€ per credit)

Zo worden de Cloud credits verbruikt:
1 credit staat voor 1 gebruiker gedurende 1 jaar. Elke dag verbruikt het systeem 1/365 deel van een credit per actieve gebruiker zodat na 1 jaar in totaal exact 1 credit in rekening is gebracht voor 1 gebruiker. Zijn er meer actieve gebruikers dan credits zal dit naar rato in rekening worden gebracht en dus iets sneller dan 1 jaar zijn verbruikt. Zijn er echter meer credits dan actieve gebrukers duurt het uiteraard langer dan een jaar voordat de credits zijn verbruikt. Ook het tussentijds activeren of de-activeren van gebruikers wordt netjes in de berekening meegenomen. 

De meest eenvoudige, motiverende en efficiënte manier om een betere muzikant te worden

Meer dan 2500 muziek theorie oefeningen voor alle niveaus.

Earmaster 7 is een eenvoudige, insperende en efficiënte manier om een betere muzikant te worden. Met meer dan 2500 interactieve oefeningen die alle aspecten van gehoor -en ritme training behandelen. Earmaster 7 is een complete muziektheorie trainer die jou helpen in je ontwikkeling naar een volwaardig muzikant, ongeacht je huidige niveau - "Because if you can hear it, you can play it!"

Wat is gehoor-training?
We hebben vijf essentiele zintuigen... de chefkok heeft een goede smaak en reuk nodig, terwijl een goede ontwerper verstand van kleuren en vormen moet hebben etc.. Voor musici is het oor het meest belangrijke zintuig wat er is. Als een muzikant niet in staat is haast instinctief akkoorden, of intervallen te herkennen, of melodische of ritmische passages - wordt het erg moeilijk iets op de juiste manier te spelen. Gelukkig is het menselijk brein in staat deze gave te ontwikkelen d.m.v. training.


Heb ik gehoortraining nodig?
Bij muziek draait alles om het waarnemen en produceren van geluiden. Een muzikaal oor is in staat toonhoogtes, ritmes en dynamiek te herkennen en te interpreteren en herkennen als muziek. Het gaat hier om het herkennen van toonhoogtes, akkoorden, intervallen, majeur of mineur toonsoorten, toonladders, septime akkoorden en ritmes. Kunt u met uw gehoor onderscheid maken tussen majeur en mineur toonsoorten? Of tussen een kwart en een kwint? of tussen een min7 en een dim7 akkoord?
Om muziek te kunnen spelen, moet u de muziek begrijpen. Met een beter muzikaal gehoor heeft een beter begrip voor de muziek en zult u dus beter spelen.
Een muzikaal gehoor is hét belangrijkste instrument van elke muzikant. Train uw gehoor en wordt een betere muzikant!

Review van Earmaster 6 (vorige versie):


Wat kan gehoortraining voor mij betekenen?

U heeft een stuk muziek in uw hoofd heeft wat prima klinkt, maar zodra u het wilt spelen, blijkt dat het niet uit uw handen komt... dit is vaak frustrerend. D.m.v. gehoortraining kunt u deze gave ontwikkelen.

Gehoortraining helpt bij:
Het spelen van muziek zoals u het bedoelt.
Het begrijpen van de muziek die u hoort.
Het horen van muziek "in uw hoofd" terwijl u leest.
Het beter en eenvoudiger improviseren en soleren.
Het beter samen leren spelen met andere muzikanten.
Het zelf arrangeren en componeren van muziek.

Gehoortraining helpt u om uw muzikaliteit te verbeteren en meer zelfvertrouwen te geven tijdens het spelen. U hoort dingen die u eerder niet opvielen en u kunt fouten eenvoudig traceren en oplossen.Veruit de beste manier om uw gehoor optimaal te trainen is nu beschikbaar in één compleet softwarepakket:Earmaster 7!

Nieuw in versie 7

  • Compleet nieuw userinterface
  • Nieuwe interactieve beginnerscursus met alle basisbegrippen van muziektheorie
  • Verbeterde stem detectie
  • Nieuw context afhankelijk help systeem
  • Geavanceerde statistieken tool
  • Nieuwe intuitieve Mic Test assistant
  • Retina en full screen ondersteuning (Mac)
  • Honderden "verbeteringen on de motorkap"... en veel meer!


Earmaster is geschikt voor zowel Windows als Mac computers.

Extra informatie

Model Cloud Edition (400 Credits)
Besturingssysteem: Voor Windows en Mac
BEL OF MAIL ONS VOOR EEN GRATIS EARMASTER CLOUD PROEF-LICENTIE VOOR UW SCHOOL OF INSTANTIE.
Activerings informatie Nee

U heeft wellicht ook interesse in de volgende producten:

Earmaster Cloud (1000 Credits)

Earmaster Cloud (1000 Credits)

€ 4.999,00