Band-In-A-Box UltraPak Windows

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 499,00

Product in het kort:

Intelligent automatisch begeleidingsprogramma (NL) UltraPak versie

BIAB2023

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • BIAB2023
€ 499,00

DetailsWat is Band-in-a-Box?

Band-in-a-Box is een intelligent automatisch begeleidingsprogramma voor je multimedia computer. Je kunt luisteren naar en meespelen met allerlei song ideeën en van "niets" tot "iets" komen in zeer korte tijd metBand-in-a-Box als jou eigen achtergrond band. 

Eenvoudig te gebruiken!
Het is een kwestie van akkoordsymbolen invoeren (b.v. C, Fm7 of C13b9), een muzikale stijl kiezen en Band-In-A-Box doet de rest. Er worden automatisch professionele arrangementen gegenereerd met piano, bas, drums, gitaar, strijkers of blazers in ontelbaar veel stijlen en optioneel met live opgenomen audiotracks via RealTracks en RealDrums.


En dat is niet alles...

Band-in-a-Box is a krachtig en creatief compositie gereedschap voor het onderzoeken en ontwikkelen van muzikale ideeën met onmiddellijke terugkoppeling. Door de jaren heen zijn vele functies toegevoegd aan Band-in-a-Box waaronder Notatie, Piano Rol, Lyrics/Tekst, Melodie Partijen, Harmonisatie, de StijlMaker en de StijlKeuze. De Solist en de Melodist zijn populaire "intelligente" functies. De Solist genereert professionele kwaliteit solo’s over elke akkoord progressie, Band-in-a-Box kan "soleren als een professional" in honderden stijlen. De Melodist kan songs creëren vanuit klad met akkoorden, melodieën, intro’s, solo’s en zelfs een originele titel. (Je zult nooit te kort aan ideeën hebben om een song te schrijven.) 
2023 box

Krachtige pro audio functies...
Met zowel MIDI als digitale audio functies, is Band-in-a-Box voor Windows® het perfecte gereedschap voor het creëren, afspelen en opnemen van je muziek met MIDI, live vocals en live instrumenten. Band-in-a-Box kan ook je live opname bewerken met DirectX audio effecten. Zijn ingebouwde TC Helicon audio harmonisaties veranderen een audio partij in meerdere harmonisatie partijen of veranderen en corrigeren een partij in de mode "Melodie Toonhoogte Volgen". Deze industrie leidende audio harmonisaties omvatten ook "toonhoogte stijlen" - vibrato en "scooping" effecten voor realistische vocale stijlen. Probeer eens instellingen zoals Crooner, Klassieke Rock, Broadway of Operationele Tenor - er zijn meer dan 30 voorgedefinieerde vocale stijlen meegeleverd.

Je kunt je afgeronde creatie afdrukken met herhalingen en einden, DC markeringen en coda’s of het opslaan als een grafisch bestand om te publiceren op het web of om te e-mailen naar een vriend. En als je klaar bent om anderen je compositie te laten horen, kun je het direct op een audio CD branden. Of je kunt je compositie opslaan als een Windows Media Bestand of in andere gecomprimeerde formaten voor een kant-en-klaar Internet bestand.. Met Band-in-a-Box kun je van een blanco akkoordschema tot een compleet song arrangement komen, inclusief bladmuziek en een volledig geproduceerd audio bestand zonder tussendoor het programma te verlaten. 

Inclusief Realband
Realband is een volledig uitgeruste en zeer krachtige multitrack sequeser met opname functie. Realband combineert hiermee de factionaliteit van een sequenser en Band-In-A-Box. 
Je kunt zo eigen (b.v. zang) opnames of bestaande tracks combineren met Band-In-A-Box backing tracks of solo's. Kortom;  een complete productie studio.


Band-In-A-Box als VST Plugin
Met de meegeleverde VST plugin kun je eenvoudig de akkoorden invoeren, een stijl kiezen waarin jou arrangement moet klinken en met een druk op de knop genereer je alle losse audiotracks rechtstreeks in je favoriete DAW (o.a. Reaper / Cakewalk / Ableton / FL Studio / Cubase / Nuendo / Reason / Tracktion / Pro Tools / Audiotion / Studio One)
Dat is waarom muzikanten, studenten en liedschrijvers uit de hele wereld zeggen dat het Band-in-a-Box programma een "must" is voor iedereen die muziek maakt.  

 


Band-in-a-Box 2023 met RealBand voor Windows®

Er zijn enkele opwindende nieuwe functies in Band-in-a-Box 2023, waaronder: track re-generation / undo optie / playable realdrums / KV331 SynthMaster player inbegrepen / auto-save / vele verbeteringen in een diversiteit aan functies.
Daarnaast eerder al in de 2022 versie: De software is 64-bit (32-bit compatible) én voorzien van de geheel nieuwe VST plugin zodat u de functies van Band-In-A-Box kunt gebruiken binnen uw favoriets DAW. 
We hebben de GUI opnieuw ontworpen, met een geweldige "look and feel" en veel nieuwe tijdbesparende functies toegevoegd. Nieuwe Gereedschapsbalken, Song/Stijl gebieden, op-het-scherm mixer, opnieuw ontworpen AkkoordSchema met handgeschreven "echt" uitziende akkoord fonts en meer. Verbeterde drumnotatie. Je kunt nu je eigen RealTracks maken – we noemen deze UserTracks – en je kunt ze gebruiken als elke RealTracks. Eenvoudig opnemen je spel (in elke DAW), samen met enkele BB songs, plaats in de UserTracks map en klaar is Kees! Er is een handige Instant Voorbeeld van stijlen, RealTracks en RealDrums zodat je ze snel kunt beluisteren om de beste te kiezen voor je song. Loops ondersteunen nu Acidized Loops, zodat tempo/akkoord grondtoon informatie automatisch is. Je kunt nu Band-in-a-Box horen zingen, met ingebouwde ondersteuning toegevoegd voor de populaire online vocal synth "Sinsy". 


Meegeleverd met de UltraPak versie:

- Band-in-a-Box Pro 2023
- RealBand 2023
- Meer dan 3100 RealTracks
- VST Plugin
- Meer dan 145 Realdrums
- 74 Super MIDI tracks
- Meer dan 2000 MIDI styles
- Meer dan 300 MIDI Soloists
- Meer dan 200 MIDI Melodists
- 63 Artist Performances
- Meer dan 1000 loops

Systeemeisen:

Dit product wordt geleverd als download. (omvang is ongeveer 120 Gb)

  • Windows®: 7 / 8 / 8.1 / 10 / 11 (32 of 64-bit)
  • Minimaal 2GB RAM (4GB+ aanbevolen)
  • 2GHz+ multicore CPU aanbevolen
  • 26GB+ vrije HDD ruimte aanbevolen
  • 1024x768 scherm resolutie (1360x768+ recommended)
  • Ingebouwde geluidskaart of externe audio interface
  • Internet verbinding voor het downloaden, activeren en updaten van de software.

Heeft u reeds een oudere versie van Band-In-A-Box? Klik hier voor upgrades...

U heeft wellicht ook interesse in de volgende producten:

Band-In-A-Box AudioPhile edition Windows

Band-In-A-Box AudioPhile edition Windows

€ 729,00