Band-In-A-Box UltraPak Windows

€ 499,00

Product in het kort:

Intelligent automatisch begeleidingsprogramma, UltraPak uitvoering (*NL)

Band-In-A-Box 2018 UltraPak

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Band-In-A-Box 2018 UltraPak

* Verplichte velden

€ 499,00

Details

Wat is Band-in-a-Box?
Band-in-a-Box is een intelligent automatisch begeleidingsprogramma voor je multimedia computer. Je kunt luisteren naar en meespelen met allerlei song ideeën en van "niets" tot "iets" komen in zeer korte tijd met Band-in-a-Box als je achtergrond band. Over de hele wereld maken muzikanten, studenten en liedschrijvers muziek en hebben ze plezier met Band-in-a-Box.

En dat is niet alles...

Band-in-a-Box is a krachtig en creatief compositie gereedschap voor het onderzoeken en ontwikkelen van muzikale ideeën met onmiddellijke terugkoppeling. Door de jaren heen zijn vele functies toegevoegd aan Band-in-a-Box waaronder Notatie, Piano Rol, Lyrics/Tekst, Melodie Partijen, Harmonisatie, de StijlMaker en de StijlKeuze. De Solist en de Melodist zijn populaire "intelligente" functies. De Solist genereert professionele kwaliteit solo’s over elke akkoord progressie, Band-in-a-Box kan "soleren als een professional" in honderden stijlen. De Melodist kan songs creëren vanuit klad met akkoorden, melodieën, intro’s, solo’s en zelfs een originele titel. (Je zult nooit te kort aan ideeën hebben om een song te schrijven.) 
  

 

2014 boxKrachtige pro audio functies...

Met zowel MIDI als digitale audio functies, is Band-in-a-Box voor Windows® het perfecte gereedschap voor het creëren, afspelen en opnemen van je muziek met MIDI, live vocals en live instrumenten. Band-in-a-Box kan ook je live opname bewerken met DirectX audio effecten. Zijn ingebouwde TC Helicon audio harmonisaties veranderen een audio partij in meerdere harmonisatie partijen of veranderen en corrigeren een partij in de mode "Melodie Toonhoogte Volgen". Deze industrie leidende audio harmonisaties omvatten ook "toonhoogte stijlen" - vibrato en "scooping" effecten voor realistische vocale stijlen. Probeer eens instellingen zoals Crooner, Klassieke Rock, Broadway of Operationele Tenor - er zijn meer dan 30 voorgedefinieerde vocale stijlen meegeleverd. Afdrukken, versturen en "branden" van je muziek...

 Je kunt je afgeronde creatie afdrukken met herhalingen en einden, DC markeringen en coda’s of het opslaan als een grafisch bestand om te publiceren op het web of om te e-mailen naar een vriend. En als je klaar bent om anderen je compositie te laten horen, kun je het direct op een audio CD branden. Of je kunt je compositie opslaan als een Windows Media Bestand of in andere gecomprimeerde formaten voor een kant-en-klaar Internet bestand.. Met Band-in-a-Box kun je van een blanco akkoordschema tot een compleet song arrangement komen, inclusief bladmuziek en een volledig geproduceerd audio bestand zonder tussendoor het programma te verlaten. 

Dat is waarom muzikanten, studenten en liedschrijvers uit de hele wereld zeggen dat het Band-in-a-Box programma een "must" is voor iedereen die muziek maakt.  

 

 

 
Band-in-a-Box 2018 met RealBand voor Windows®

Er zijn enkele opwindende nieuwe functies in Band-in-a-Box 2018. We hebben de GUI opnieuw ontworpen, met een geweldige "look and feel" en veel nieuwe tijdbesparende functies toegevoegd. Nieuwe Gereedschapsbalken, Song/Stijl gebieden, op-het-scherm mixer, opnieuw ontworpen AkkoordSchema methandgeschreven "echt" uitziende akkoord fonts en meer. Je kunt nu je eigen RealTracks maken – we noemen deze UserTracks – en je kunt ze gebruiken als elke RealTracks. Eenvoudig opnemen je spel (in elke DAW), samen met enkele BB songs, plaats in de UserTracks map en klaar is Kees! Er is een handigeInstant Voorbeeld van stijlen, RealTracks en RealDrums zodat je ze snel kunt beluisteren om de beste te kiezen voor je song. Loops ondersteunen nu Acidized Loops, zodat tempo/akkoord grondtoon informatie automatisch is. Ondersteuning voor FretLight® gitaar is toegevoegd. Je kunt nu Band-in-a-Box horen zingen, met ingebouwde ondersteuning toegevoegd voor de populaire online vocal synth "Sinsy". Alles kan nu harder zijn – een nieuwe Master Volume laat je volumes versterken van alle songs met één instelling.


De UltraPak bevat de volgende programma's, styles en sets:

- Band-in-a-Box 2018
- RealBand 2018
- RealTracks Sets 1-205: Alle beschikbare RealTracks, meer damn 1500 instrumenten in totaal!
- Bonus RealTracks Set 1: Classical String Quartet
- RealDrum Sets 1-29: Alle beschikbare RealDrums, meer dan 250 drum styles plus honderden variaties!
- MIDI SuperTracks Sets 1-17: Alle MIDI SuperTracks, meer dan 150 MIDI SuperTracks in totaal.
- MIDI Styles Sets 0-77: Alle MIDI Styles Sets, meer dan 1500 MIDI styles in totaal.
- MIDI Soloist Sets 1-11 & 16-20: meer dan 300 MIDI Soloists.
- MIDI Melodist Sets 1-8: meer dan 200 MIDI Melodists.
- Loops Set 1: Nature Sounds en Percussie Loops
- Artist Performance Sets 1-5 

De UltraPak wordt geleverd als download

(* NL versie op basis van beschikbaarheid. Het kan zijn dat op het moment van leveren de NL-versie nog niet gereleased is. Deze kan, zodra beschikbaar, alsnog gratis worden gedownload in de vorm van een taal update)