Finale Notepad 2012

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 0,00

Product in het kort:

Gratis introductie tot muzieknotatie

Finale Notepad 2012

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

* Verplichte velden

€ 0,00

Details

BELANGRIJK NIEUWS VOOR MAC GEBRUIKERS <lees verder...>

Of u nu tablatuur schrijft voor gitaar, componeert voor solo piano, arrangeert voor een jazz combo of koor, dankzij NotePad's Setup Wizard is dit in een handomdraai gebeurd. 

NotePad houdt automatisch rekening met transponerende instrumenten, sleutels en toonsoorten zodat u niet wordt onderbroken in het creatieve proces.
 
Zet inspiratie op papier:

Met NotePad kunt u uw muzikale ideeën direct omzetten naar bladmuziek. Selecteer de noten op het toetsenbord door de nootnamen te typen, of gebruik een MIDI klavier om de noten stap-voor-stap in te voeren.

Samenwerken met andere muzikanten of andere software is ook geen probleem, NotePad kan bestanden uit de gehele "Finale familie" openen, maar ook MusicXML en MIDI bestanden.

 

Luister naar het resultaat:

Je hoort de noten direct bij het invoeren, druk op Afspelen om te horen hoe ze samen klinken... maar NotePad is meer dan alleen noten. Het gaat ook om interpretatie van het notenbeeld en de kwaliteit van de weergave. Dankzij Human Playback en de ingebouwde geluiden maakt niet zomaar geluid.. NotePad klinkt fantastisch!

Human Playback
Uw muziek verdient het om beluistert te worden met alle gevoel, fraseringen en nuances die u voelde tijdens het componeren ervan. NotePad's Human Playback functie speelt uw muziek af met de expressie van een echte muzikant.

NotePad bevat meer dan 128 ingebouwde softsynth geluiden van hoge kwaliteit. In combinatie met de Human Playback is het resultaat werkelijk prachtig! 

TIJDELIJKE ACTIE:
NotePad is op dit moment helaas niet te gebruiken i.c.m. Mac Os10.12 (Sierra) welke momenteel gelanceerd wordt. Omdat wij dit erg jammer vinden stellen wij een ieder in staat om tegen een sterk gereduceerd tarief het programma PrintMusic aan te schaffen (die uiteraard wél werkt i.c.m. Sierra) Ondanks dat de Windows versie verder geen problemen geeft kunnen ook Windows gebruikers profiteren van deze actie. Klik op onderstaande link, en vul de kortingscode in om uw voordeel te bekijken! meer info...>


Bestel PrintMusic 2014 en gebruik de kortingscode sierra

 

 

U heeft wellicht ook interesse in de volgende producten:

PrintMusic 2014 (NL)

PrintMusic 2014 (NL)

€ 129,00